A LA MÚSICA


sábado, 14 de mayo de 2022
20:00
 

Tenim l'honor de presentar Oriana Kemelmajer, una de les pianistes argentines revelacions amb més talent de la seva generació. En són una prova els nombrosos premis aconseguits per la pianista.

El 2014 va guanyar el Primer Premi al Concurs Nacional de Piano “Catedral de La Plata”. Als dotze anys va realitzar el seu primer recital de piano, i des de llavors es va presentar a Argentina com a solista i en música de cambra.

Als quinze anys va debutar com a solista amb orquestra, i des de llavors s'ha presentat amb els organismes següents: Orquestra Simfònica de Mar del Plata i Simfònica d'Olavarría a Argentina, Simfònica de la Universitat de Conca i Orquestra de Cambra de la UARTES a l'Equador. Ha estat dirigida pels Mestres: Diego Lurbe, Roberto Buffo (Argentina), William Vergara, Juan Isidro Mejía (Equador). El 2019 va participar del Festival MusicAlp a Tignes, França.

Al setembre de 2020 va ingressar en el Concurs al Centre Superior de Música Liceu de Barcelona, ​​Espanya, a la càtedra del Mestre rus Stanislav Pochekin. El desembre del mateix any va guanyar el Primer Premi per unanimitat al Concurs Nacional de Piano Set Llacs / Kaio Schommer Preis; a més, el Segon Premi i el Premi a la millor interpretació de L. v. Beethoven al Concurs Internacional de Piano “Villahermosa” a Mèxic.

Venta cerrada, el evento ya ha comenzado