CINEMA D´ESTIU MISLATA 2020

Banner cinema d'estiu 2020 - 250x400

Descripción

La reserva de invitaciones se abrirá cada Martes anterior a cada evento.

JULIOL

Divendres 10 Juliol – JUMANJI: THE NEXT LEVEL

Aventura, comèdia. 2019. 114′. +7 anys

En aquesta ocasió, els “jugadors” tornen al joc, però els seus personatges s’han intercanviat entre si, la qual cosa ofereix un curiós planter: els mateixos herois amb distinta aparença. Però, on està la resta de gent? Els participants soles tenen una opció: jugar una vegada més a aquesta perillosa partida per a descobrir què és, realment, el que està ocorrent.

Dissabte 11 Juliol – MIENTRAS DURE LA GUERRA

Drama, històrica. 2019. 107’. +7 anys

Espanya. Estiu de 1936, inici de la Guerra Civil Espanyola. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno dona suport a un alçament militar per a ficar ordre a la caòtica Espanya. Aquesta decisió, provocarà l’acomiadament immediat del literat com a rector de la Universitat de Salamanca, mentres el general Franco suma les seues tropes en front al bàndol revoltat i comença una campanya per a fer-se amb el comandament únic de la guerra. Davant el tint sagnant que pren el conflicte i la entrada a la presó d’alguns companys de professió, Unamuno haurà de replantejar-se la seua posició al conflicte davant el nomenament de Franco com a Cap de l’Estat de la zona nacional, la qual cosa el portarà a visitar-li al seu Palau per a demanar-li clemència.

Divendres 17 juliol – GREEN BOOK

Drama, comédia. 2018. 130′. +12 anys

Any 1962. Tony Lip és un italoamericà del Bronx que es contractat com a xofer del pianista negre Don Shirley. Els dos emprendran un viatge per a una gira de concerts pel Sud dels Estats Units, on Tony haurà de tindre present el “Libro Verde”, una guia que indicava els establiments on s’acceptava als afroamericans. Són dos persones que hauran de fer front el racisme i els prejudicis, però que el destí unirà, obligant-los a deixar de costat les diferències per a sobreviure i prosperar al viatge de les seues vides.

Dissabte 18 juliol – SUPERLÓPEZ

Comèdia, aventura. 2018. 107′. Tots els públics

Des de la seua arribada a la Terra procedent del Planeta Chitón, la vida de Juan López no ha sigut fàcil. Amb poders especials és difícil no destacar. L’esforç de parèixer una persona normal no ha sigut senzill. O potser si, perquè a Juan no li cal res més que el seu croissant matinal per a ser feliç. No obstant, la seua vida està a punt de canviar. La aparició de Luisa, un antic amor d’institut, va a causar estralls. Ja no és moment de passar inadvertit. Encara que amb això, cride la atenció de Skorba i la seua sibil·lina filla Ágata…

Divendres 24 juliol – HOTEL TRANSILVANIA 3

Animació, comèdia. 2018. 97′. Tots els públics.

Dràcula i la seua família abandonen Transilvanis per a embarcar-se en la nau dels somnis (o dels teus pitjors malsons). El que pareix començar com un relaxant descans (amb temps de sobra per a millorar el bronzejat) acaba descontrolant-se per als habitants de l’hotel, que s’entreguen completament a la diversió.

Dissabte 25 juliol – EL REINO

Thriller, drama. 2018. 131′. +12 anys

Aquest film conta la vida de Manuel López-Vidal, un polític corrupte que farà tot el possible per a mantindre el seu estar de benestar. Després de vore com un cas de corrupció afecta directament a un dels seus millor amics, intentarà encobrir aquest incident. Però tot canvia en el moment en que la culpa recau sobre Manuel. El protagonista desconeixerà els límits entre el que està bé i el que està mal, per a tornar a recuperar el seu estat de màxim confort.

Divendres 31 juliol – LA TRIBU

Comèdia. 2017. 90′. +7 anys

Virginia, netejadora de professió i “streetdancer” vocacional, recupera al seu fill que va donar en adopció: Fidel, un executiu que ha perdut tot, inclosa la memòria. Juntament amb “las mamis”, l’extravagant grup de ball que formen les companyes de Virginia, mare i fill descobriran que, malgrat vindre de mons molt diferents, ambdós porten el ritme a la sang.

AGOSTO

Dissabte 1 agost – DOLOR Y GLORIA

Drama. 2019. 113′ +16 anys

Narra una sèrie de re-encontres a la vida de Salvador Mallo, un director de cine al seu ocàs. Alguns d’ells físics, i altre recordats, com la seua infància als anys 60, quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, en busca de prosperitat, així com el primer desig, el seu primer amor adult ja al Madrid dels 80. El dolor de la ruptura d’aquest amor quan encara estava viu, la escriptura com a única teràpia per a oblidar, el d’hora descobriment del cine i el buit, el incommensurable buit, davant la impossibilitat de continuar rodant.

Divendres 7 agost – M’ESPERARAS?

Comèdia. 2017. 89′. +12 anys

Continuen passant coses a la vida després els quaranta. Encara que estigues separat, visques al pis de ta mare i tingues un parell de còlics anotats al historial clínic.

Dissabte 8 agost – DMEN IN BLACK. INTERNATIONAL

Aventures, comèdia. 2018. 115′. +7 anys

Els “Men in Black” sempre han vetlat pel nostre planeta, protegint-ho dels criminals de l’espai exterior. Però, en aquesta ocasió, els membres de la organització, hauran de localitzar un intrús dins de les seues files. Per a esta missió, s’uniran l’Agent M i l’Agent H.

Divendres 14 agost – LO DEJO CUANDO QUIERA

Comèdia. 2019. 100′. +16 anys

Pedro, Arturo i Eligio, són tres amics professors de la universitat. La crisi econòmica els afecta fins al punt que son acomiadats dels seus treballs. Com han de sobreviure, utilitzen la seua intel·ligència i preparació per a crear un nou estupefaent que es converteix en tot un èxit al món de la nit.

Divendres 21 agost – MASCOTAS 2

Animació, comèdia. 2019. 86′. Tots els públics.

Max enfronta nous i importants canvis a la seua vida: la seua ama Katie no soles s’ha casat, sinó que també ha sigut mare. En un viatge familiar al camp, coneix a un gos de nom Rooster amb el que aprén a dominar els seus pors.

Dissabte 22 agost – OCEANS 8

Comèdia, aventura. 2019. 111′. +12 anys

Debbie, germana de Danny Ocean, decideix cometre l’atrac del segle a la gala anual Met que es celebra a Nova York. El primer pas serà aconseguir a l’equip criminal perfecte: Lou, Rose, Daphne Klueger, Nine Ball, Tammy, Amita i Constance.

Divendres 28 agost – LA LA LAND

Romàntica, musical. 2016. 128′. Tots els públics.

Mia, una jove aspirant a actriu que treballa de cambrera mentres acudeix a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s’enamoren, però la seua gran ambició per arribar a la cima de les seues carreres artístiques, amenaça amb separar-los.

Dissabte 29 agost – PLAYMOBIL

Animació, aventures. 2019. 99’. Tots els públics.

Després d’un desafortunat accident, Charlie desapareix i s’endinsa al món dels famosos joguets “Playmobil” La seua germana, Marla, desconcertada davant del succés, s’arriscarà a anar darrere d’ell per a portar-ho de tornada i salvar-ho dels perill que puga trobar al viatge. Al fantàstic món de “Playmobil”, Marla coneixerà a un gran nombre de personatges cadascú més disparitat que l’anterior.

SEPTIEMBRE

Divendres 4 setembre – BLADE RUNNER 2049

Ciència ficció, thriller. 2017. 163′. +12 anys

Un policía de Los Angeles, descobreix un obscur secret que podria desencadenar el fi de la humanitat tal i com la coneixem. Aquest descobriment el porta a buscar a Rick Deckard, un blade runner que porta desaparegut 30 anys.

Dissabte 5 setembre – BOHEMIAN RHAPSODY

Biografia, musical. 2018. 134′. +12 anys.

Durant els anys 70, Farrokh Bulsara, era un xic amb molts somnis i pocs diners. En canvi, Freddie Mercury era un dels reis de la música. Freddy va vore en Brian May, Roger Taylor i John Deacon, uns amics amb els que poder complir el seu gran somni: convertir-se en cantant. A partir d’eixe moment, els quatre formaren la banda “Queen”.

IMPORTANTE: Para comodidad del personal y para evitar aglomeraciones en los alrededores del recinto antes de la proyección las personas asistentes tendrán este orden de entrada*

– de la butaca 1 a la butaca 91 entrarán a las 21.00h
– de la butaca 92 a la butaca 182 entrarán a las 21.20h
– de la butaca 183 a la butaca 273 entrarán a las 21.40h